Wie is Bureau Boone?

Marketing en communicatie in goede handen!

Bureau Boone. Dat is communicatiemarketing en events vol inspiratie, creativiteit, enthousiasme, dynamiek, netwerking, passie en vooral plezier. Een full-service communicatiebureau van de eerste koffie bij de ontmoeting tot het laatste glas champagne om een geslaagd project te vieren. En geloof ons, van dat laatste zijn er al heel wat gevloeid.

Bureau Boone ‘at your service’

Wij nemen de marketingzorgen van bedrijven, instellingen en overheden voor onze rekening. Jij geniet van de lusten. Dat doen we offline in de vorm van branding, huisstijl, logo, visitekaartjes, grafisch ontwerp tot drukwerk. Online serveren we u webdesign, content marketing, branding, online marketing, media marketing tot een volledig marketingplan en -strategie. Wedden dat het smaakt? Als evenementenbureau en event manager zorgen we bovendien dat elk product of bedrijfsfeest de perfecte omkadering en organisatie krijgt. Niet enkel omdat we houden van een feestje, maar vooral omdat we houden van onze klanten. Join the party!

Ons team

Gianni Boone

Managing Director

Communicatie is zijn leven, netwerken zijn passie. Hij is als marketingspecialist gebeten door alles wat online en offline leeft, van strategie tot ontwerp, van drukwerk tot sociale media.

evi vanderheeren bureau boone gianni boone

Evi Vanderheeren

Marketing Assistant

Met haar customer-minded ingesteldheid en haar vlotte pen schudt ze uw SEO-waardige content uit haar mouw. Als een geboren planner en organisator verzorgt ze samen met Gianni Boone uw gezonde marketing mix tot in detail.

jordy van kammen bureau boone gianni boone

Jordy Van Kammen

Webdevelopment specialist

Als digital native smijt hij zich dagdagelijks om de online communicatie te verbeteren én te versnellen. Samen met Gianni Boone en Evi Vanderheeren tekent hij mee aan de architectuur van de sites en applicaties van onze klanten.

en ons netwerk van
creatieve partners!
bureau boone creatieve partners offline online events

Contacteer ons

Heeft u een vraag over marketing/communicatie?
Stel hieronder uw vraag aan onze experts of bel ons op het nummer 056 28 07 02.