Onze diensten

Offline services

Communicatie van idee en ontwerp tot afgewerkt product. Bureau Boone zet de champagne al klaar om jouw huisstijl, logo, visitekaartje of drukwerk te laten knallen.

Meer info

Online services

We love digital. Op zoek naar webdesign, content marketing, online marketing of nieuwe vrienden voor je social media marketing? Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres. Spread the love!

Meer info

Events

Beleef de ‘Bureau Boone’ actie van op de eerste rij. Als evenementenbureau en event manager bezorgen we jou en je zakenrelaties de dag van je leven, of toch zeker van het jaar.

Meer info

Consultancy en gastlezingen

Marketingconsultancy op maat van jouw bedrijf of sector? Of op zoek naar een gastlezer of presentatie die de geheimen van communicatie en internet marketing bloot legt? Bureau Boone is je partner-in-crime.

Als specialist en ervaringsdeskundige staat onze expertise tot je dienst. Dat doen we zowel als persoonlijk communicatieadviseur en marketingconsultant, of als spreker tijdens seminaries en workshops. Onze geliefkoosde combinatie? Rad van tong en kennis van zaken.

Boek een spreker of consultant

Ondernemers voor ondernemers

De wereld is aan de ondernemers. Bureau Boone is niet toevallig lid van Voka en oud-lid van Bryo.

Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel. Bryo staat voor Bright & Young en is een netwerk van jonge, gedreven mensen die goesting hebben om hun idee in de praktijk om te zetten. Bureau Boone is met trots lid van beide netwerken.

VOKA lid? Contacteer ons.

Contacteer ons

Heeft u een vraag over marketing/communicatie?
Stel hieronder uw vraag aan onze experts of bel ons op het nummer 056 28 07 02.